Nyheder

Lyt til Groupers nye singleudspil

Skrevet af Mia Ravn Bach

Grouper alias Liz Harris har netop udgivet en ny single med numrene “Water People” og “Moving Machine”. Singlen blev udsolgt på få dage, men det er nu muligt at streame numrene.

Portland-baserede Grouper alias Liz Harris har netop udgivet en ny single med numrene “Water People” og “Moving Machine” via Ballroom Marfa. Singlen udkom i 500 eksemplarer, men som det desværre sker med meget af Groupers materiale, så nåede den nye plade at blive udsolgt, før de fleste fandt ud af, at den overhovedet eksisterede.

Til alle os, som ikke fik fingrene i ét af de 500 eksemplarer, kan singlen nu heldigvis streames via Soundcloud. Med dette fine initiativ kan mange flere få del i Harris’ meget smukke og skrøbelige lyd, der i den grad også gør sig gældende på de nye numre.

Lyt til “Water People” og “Moving Machine”.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar