Nyheder

Mikael Simpson afslører albumtitel og releasedato

Skrevet af Mia Ravn Bach

Mikael Simpson har i dag offentliggjort titel og releasedato på sit kommende album. Efter udgivelsen 29. august drager den danske sangskriver og musiker på en mindre danmarksturné.

Siden Mikael Simpson udgav den anmelderroste Slaar skaar tilbage i 2009, som blandt andet høstede 4½ U’er her på redaktionen, har der længe floreret rygter om, at et nyt album skulle være på vej. I dag er der endelig kommet flere detaljer på bordet. Mikael Simpsons sjette album får titlen Noget laant, noget blaat og er på gaden 29. august.

Den danske sangskriver og musiker, som ud over sin egen solokarriere er kendt for sit succesrige samarbejde med Trentemøller samt Jørgen Leth og Frithjof Toksvig, plejer at være lidt af en gør-det-selv-mand i produktionen af sine albums. I denne omgang har han dog fået assistance af soloartisten Peder, der også er kendt som Pelding, samt af Asger Baden, som ligeledes havde en finger med i spillet på Slaar skaar. Begge kunstnere har været med til både at indspille og skrive musik til den nye plade, hvorfor det bliver interessant at høre, hvorvidt dette samarbejde har indflydelse på Noget laant, noget blaat.

I forbindelse med den nye udgivelse tager Mikael Simpson på en mindre Danmarksturné, hvor han kan opleves følgende steder:

17. september, Studenterhuset, Aalborg

23. september, Bremen Teater, København

01. oktober, Train, Aarhus

Skriv et svar