Nyheder

Oppenheimers Eftermiddag lukker med Vinnie Who

Skrevet af Signe Palsøe

Oppenheimers Eftermiddag løber af stablen i Voxhall på lørdag. Arrangørerne kan nu præsentere det endelige program – og afsløre, at aftenen afrundes af Vinnie Who.

Da endagsfestivalen Oppenheimers Eftermiddag for små to måneder siden kunne offentliggøre deres program, meddelte de samtidig, at et veletableret dansk band traditionen tro ville troppe op og runde aftenen af. Nu har festivalen afsløret, at det er discopop-gruppen Vinnie Who,  der er trækplaster og finale for arrangementet, som løber af stablen nu på lørdag den 20. august i Voxhall i Aarhus.

Vinnie Who lukker årets udgave af Oppenheimers Eftermiddag, der finder sted på lørdag i Voxhall.

Undertoners Søren Clemen Ellers Gøttsche var yderst begejstret for bandets koncert på Spot Festival i foråret og kvitterede da også med fem prangende U’er og denne konstatering: »Diskomusikkens eksistensberettigelse har før været til diskussion, men med Vinnie Whos stilsikre greb om genren var der ikke mere at diskutere denne aften.«

Bandet står med den ene fod i studiet, hvor de skal til at optage opfølgeren til sidste års debutalbum, Then I Met You, og lørdag bliver således et af de sidste stop på bandets tour – en koncert, som med Oppenheimers Eftermiddags entrepris på ‘mindst 11 kroner’ burde være inden for rækkevidde for selv den mest afblankede studerende.

Fikspunktet for arrangementet er dog i mindst lige så høj grad de opkomlinge på den danske musikscene, der i løbet af dagen og aftenen lægger vejen forbi Voxhall og præsenterer sig selv og deres musik. Programmet er nu endeligt fastlagt, og dagen kommer til at forløbe som følger:

15.00: Dørene åbner

16.00: Wake Me for Coffee (Store scene)

16.45: Ida Gard (Café-scene)

17.15: Penny Police (Store scene)

18.35: Kids of the Wood (Store scene)

19:20: Echo Me (Café-scene)

19.55: From Sarah (Store scene)

20.35: Jens-Ulrik Kleemeyer (Café-scene)

21.00: Asbjørn and the Strange Ears (Store scene)

21.45: Mads Björn (Café-scene)

22.15: Why Don’t We Love Lucy (Store scene)

00.00: Vinnie Who (Store scene)

02.00: Dørene lukker

Skriv et svar