Nyheder

Shabazz Palaces rapper på SBTRKT-remix

Skrevet af Mia Ravn Bach

SBTRKT’s sommerhit “Wildfire” har fået nye gæster. Produceren Drumma Boy har remixet, og hiphop-anmelderyndlingen Shabazz Palaces lægger lækre rim ind over Yukimi Naganos smukke vokal.

Den Memphis-baserede producer og rapper Drumma Boy har netop lavet et nyt remix af den engelske producer SBTRKT’s sommerhit “Wildfire” (med Yukimi Nagano fra Little Dragon på vokal) fra SBTRKT’s selvbetitlede debutplade.

Remixet indeholder meget veltilpassede rim fra det eksperimenterende rap-projekt Shabazz Palaces, der netop er udkommet med fuldlængdepladen Black Up, som fik fem u’er her på Undertoner.

Tjek remixet ud via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar