Nyheder

She & Him komponerer julealbum

Skrevet af Ditte Ingwersen

Den amerikanske duo She & Him skriver på deres hjemmeside, at de udgiver et julealbum senere på året.

Den amerikanske duo She & Him bestående af singer/songwriter M. Ward og skuespillerinde Zooey Deschanel, som er mest kendt for at komponere 70’er pop og feel good-inspireret musik, skriver på deres hjemmeside, at de udgiver et julealbum senere på året.

Første gang, vi hørte noget fra gruppen, var tilbage i 2008, da de udgav albummet Volume One via Merge Records. Pladen blev efterfulgt af albummet med den heller ikke helt så opfindsomme titel Volume Two i 2010. Albummet indeholder dog nogle gode hits (“In the Sun”, “Theives”, “Gonna Get Along”, “Without You Now”).

Hvornår man præcis kan forvente en release fra duoen, er endnu ikke blevet oplyst – indtil da kan man passende lytte til sommerhittet “In the Sun” her!

 

Skriv et svar