Nyheder

Strøm tilbyder workshops i elektronisk musik

Skrevet af Rasmus Damsholt

Strøm inviterer den 15.-18. august til gratis musikworkshops på Culture Box.

Strøm tilbyder elektroniske musiklektioner for viderekommende

Strøm inviterer den 15.-18. august til gratis musikworkshops på Culture Box i København. Det er et nyt tiltag for dette års Strøm Festival, at publikum bliver budt ind til at lære om historien og teknikken bag elektronisk musik. Nogle af Danmarks bedste elektroniske kunstnere vil bringe tilhørerne igennem både den kreative proces og produktionsdelen.

Mandag til torsdag vil store danske kanoner som Troels Abrahamsen, Tomas Barfod, Bjørn Svin m.fl. lære fra sig om at komponere og distribuere elektronisk musik. Men også udenlandske navne som den engelske producer og remixer Tony Nwachukwu, dublegenden Mad Professor og DJ /rupture vil stå for elektroniske musiklektioner for viderekomne.

Om skribenten

Rasmus Damsholt

 

Biografi:
Musik er min interesse, min fritid og mit arbejde. Musik betyder alt for mig, jeg er afhængig af mit daglige fix, og hvis jeg ikke får min dosis musik, så fungerer jeg ikke. På især udenlandske musikblogs, men også gennem danske medier, får jeg mine musiknyheder og hører nye tracks. På Undertoner kan jeg få afløb for min trang til at formidle viden om god og ny musik.

 

Tre favoritalbums:
Veto: I Will Not Listen
Kristian Leth viste mig I undergrundsmusikprogrammet “Liga” Vetos ”You are a knife”. Året var 2005, og fra da af (gen)opdagede jeg, at der var en helt anderledes slags undergrundsmusik, der sagde mig så meget mere end noget, jeg nogensinde havde hørt før. Siden da har jeg selv gået på opdagelse i de dybere lag af dansk og international indiemusik.
Razika: Program 91
Da jeg først hørte Razika i begyndelsen af 2011, fik jeg over for mig selv cementeret, at jeg vil arbejde med musik. Jeg bliver nysgerrig, når jeg hører pigernes musik, og jeg får lyst til at interviewe dem. Jeg tror mine venner er ved at være lidt trætte af alle mine musiktips. Ikke fordi de er dårlige (bestemt ikke!), men fordi de kommer i hobetal, og så er det jo dejligt, at jeg kan skrive her på Undertoner.dk, hvor jeg kan få det ud.
Fleetwood Mac: Rumours
En plade, der for mig definerer, hvad et godt album skal indeholde. På Rumours skabes en speciel stemning, som drager lytteren ind i bandets univers. Et album som kan det samme er Beatles' Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Fleetwood Mac præsterer så mange gode sange, som fortæller historier om bandet, der er ved at splittes fuldstændig indefra, men som alligevel holder sammen om musikken. Et fuldstændig helstøbt album.

Skriv et svar