Nyheder

Svenske Oscar Danielson gæster Danmark

Skrevet af Mia Ravn Bach

Svenske Oscar Danielson udgav i starten af året sin fjerde fuldlængde og tager til september på en mindre turné i Danmark.

Den anmelderroste svenske sangskriver, musiker og forfatter Oscar Danielson udgav i starten af året sin fjerde plade Stockholm i mitt hjärta, der fik mange roser med på vejen i hjemlandet.

I begyndelsen af efteråret er det Danmarks tur til at opleve Danielson, når han gæster Odense, Aarhus, Hadsten og København til september. De tre sidstnævnte arrangementer afholdes som dobbeltkoncerter i selskab med det danske alternative folk-orkester Turbulens. Turbulens varmer med disse kommende koncerter op til deres tredje album, Fra den ene til den anden, som udkommer i løbet af efteråret.

Oscar Danielson og Turbulens kan opleves følgende steder i september:

18. september – Teater Momentum, Odense (Uden Turbulens)
19. september – Musikcaféen, Aarhus
21. september – Hadsten Kirke, Hadsten
22. september – Huset, Magstræde, København.

Den svenske sangskriver vender for en kort stund senere på efteråret, når han 11. november også giver koncert på Forbrændingen i Albertslund.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar