Koncerter

Tue Track, 31.07.11, Trailerpark Festival, København

Skrevet af Rasmus Riiskjær

På Trailerpark Festivalens sidste nat gav Tue Track os et funk/hiphop-sæt fokuseret på funky beats med masser af breaks, som vi dansede os svedfattige til.

Fotos: Kenneth Nguyen & Anders Skovshoved, www.trailerparkfestival.com / www.artrebels.com

Søndag aften begyndte rigtig fint for mit vedkommende med den skønne koncert med Treefight for Sunlight. Klokken 20.3o bød Motor City Drum Ensemble på rigtig lækker house, men det var Tue Track klokken 01 på Rebel Stage, jeg for alvor glædede mig til at se. Det var ikke det rene hiphop-sæt fyldt med ting, jeg kendte i forvejen, men et funk/hiphop-sæt fokuseret på funky beats med masser af breaks, som vi fik danset os svedfattige til.

Det forlyder jo, at der er en ny plade på vej fra Malk de Koijn, der i ugens løb lige havde lækket nummeret “Toback to the Fromtime”, men det var kun ét nummer med Malk de Koijn, som skandinaviens sejeste hiphop-producer spillede denne aften. Nemlig “Musclebundt”. Heller ingen numre med Track 72 blev spillet. Nej, han tog fusen på os og spillede en masse musik, jeg på ingen måde havde regnet med, bl.a. “These Boots Are Made For Walking” i Nancy Sinatras udgave. Det var nemlig Tue Track i rollen som en DJ, der spillede den del af hiphoppen og funken, som virker som et grundlag for hans egne produktioner. Det skulle jeg lige vænne mig til, men det er sådan set ingen kritik af sættet, jeg vil rette.

På samme måde som Dixones sæt (ham der er Dixen og ofte spiller sammen med Dokkedal), der havde henrykket publikum på samme scene i fredags, fik Tue Track vist sit værd som feststarter. Trommerytmerne i næsten samtlige numre var komplekse og fulde af breaks, der fik folk til både at vifte med hænderne og twiste. Da Tue Tracks glimrende koncert var slut, skyndte jeg mig over til Peaches for at synge med på bl.a. fællessangs-karaoke til “Total Eclipse of the Heart”. Ja, det er meget, man kan opleve på sådan en dejlig sommernat blandt glade mennesker og udsmykkede campingvogne.

★★★★★☆

Skriv et svar