Konkurrencer

Vind Apparat Organ Quartets nye plade på lp eller cd

Skrevet af Redaktionen

Nu kan du med Undertoners behændige hjælp vinde Apparat Organ Quartets seneste album på enten lp eller cd. Gæt med her.

Apparat Organ Quartet fremviser orgelsamlingen.

Islandske Apparat Organ Quartet, der er signet på det veletablerede danske indielabel Crunchy Frog, udgiver Pólýfonía i Danmark den 5. september, og netop den plade kan du få dine beskidte fattigmandsnaller i.

Det islandske band blander orgler med snart sagt hvad som helst. Det seneste album er, ifølge Undertoners Rasmus Damsholt, der for nylig snakkede med bandet, en særegen eklektisk genreblanding, der for det utrænede øre kan lyde som et møde mellem kirkemusik på syre og temamusik fra spillekonsollen Sega. Fælles for medlemmerne i Apparat Organ Quartet er, at de alle er inspireret af minimalistisk 70’er- og 80’er-elektronisk musik, hvilket også sætter sit præg på deres udtryk.

Jóhann Jóhannsson, som er forsanger og organist i bandet, har både bedrevet soloalbums og plader med Apparat Organ Quartet, mens spørgsmålet i nærværende quiz drejer sig om noget helt tredje. Vi skal have svar senest 7. september, hvis du vil have fat i et eksemplar af Pólýfonía på enten cd eller lp. Husk at skrive i kommentarfeltet, hvilket format du foretrækker.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar