Nyheder

Fredagsvideo: Mount Kimbie: “Carbonated”

Skrevet af Anna Møller

Åh, fredag, du festens dag. I dag skal der ikke-danses til minimalistisk dubstep og gloes på videoer med teenagere, der snaver.

For godt et års tid siden udkom Mount Kimbies Crooks & Lovers, og selvom Undertoners Daniel Heydorn ikke mente, det var det bedste nye siden skinke i skiver, så fik albummet alligevel 3,5 U fra anmelderen og følgende beskrivelse med på vejen:

»Mount Kimbie vil det hele på én gang, og på den positive side er effekten, at Crooks & Lovers emmer af en ungdommelig begejstring, som nærmest er uden præcedens i den ende af den elektroniske dansemusik, hvor ingen egentlig danser.«

Dansemusik, hvor ingen danser, ja hvorfor ikke. Den nye rimelig hverdagspoetiske video til nummeret “Carbonated” fra albummet byder på en række unges rejser gennem en skumringsby, inden de når deres festdestination, hvor der virkelig snaves igennem. Musikvideoen er instrueret af den britiske fotograf og filmskaber Tyrone Lebon, der tidligere har lavet bl.a. videoer for tøjbutikken Topshop og instrueret flere af musikvideoerne for Mount Kimbie.

I anledningen af fredag, vel overstået valgkamp og den igangværende Festival of Endless Gratitude bydes der op til ikke-dans og snavefest med “Carbonated”.

God weekend!

Skriv et svar