Nyheder

Gimle Sound-Tjek får besøg af et spændende line-up dette efterår

Skrevet af Mia Ravn Bach

Gimle Sound-Tjek byder dette efterår på en bunke meget interessante navne. I aften ligger de ud med et stærkt hiphop-lineup, hvor du oven i købet har mulighed for at komme gratis ind.

Koncertstedet Gimle i Roskilde har netop annonceret efterårets Sound-Tjek-program, hvor man fokuserer på den danske upcoming-scene. I aften ligges der ud med et stærkt hiphop-lineup, som byder på Underground Music Awards-vinderen Peacefull James, aalborgensiske Danni Toma, der sammen med Pato Siebenhaar er aktuel med nummeret “Fladt land” samt lokale Solo Njie, der lige har udgivet ep’en Redefined.

2011 er EU’s frivillighedsår, og det fejrer Sound-Tjek og Gimle ved, at alle frivillige engagerede kommer gratis til koncert i aften. Det eneste, man skal gøre, er at sende en mail til til sound-tjek@gimle.dk med navnet på det frivillige initiativ, man deltager i, samt hvor mange man kommer.

Initiativet er ligeledes i gang med at arrangere Sound-Tjek festival 2012, som kommer til at ligge i marts måned, hvor de første navne allerede er booket. Hvem disse er, vil Sound Tjek dog endnu ikke afsløre.

Indtil videre kan du se hele det spændende efterårsprogram nedenfor:

Fredag 30/9 – Peacefull James + Danni Toma + Solo Njie
Fredag 21/10 – Thulebasen + Melody Melody + TBA
Lørdag 5/11 – Pil & Liv + TBA
Lørdag 26/11 – New Keepers of The Water Towers + Contrition + TBA + speciel efterfest!
Lørdag 26/11 – “Cheap A$$ Rock & Metal Natklub” v/ DJ’s Carsten Holm (P6 Off Beat) + Anders Bøtter (Sort Søndag)

Skriv et svar