Nyheder

Hør første smagsprøve fra nyt Twilight Sad-album

Skrevet af Mikkel Arre

Den skotske støjrockkvartet har album nummer tre parat til februar. Nummeret “Kill It in the Morning” er dog allerede tilgængeligt nu.

I maj kunne vi her på siden berette, at The Twilight Sads næste fuldlængdeplade ville blive et “night time album”, og nu har skotterne bakket udsagnet op med dokumentation.

I dag har kvartetten nemlig sluppet den første smagsprøve fra sit kommende, tredje album, No One Can Ever Know. Og det nye nummer, “Kill It in the Morning”, er ikke bare dystert på titelsiden. Der er en nærmest ildevarslende kulde i det ret så synth-prægede lydbillede, og der er altså tilsyneladende ikke tale om et videre behageligt nattealbum fra James Graham & co. Et indtryk, der bekræftes af en (reelt set ikke særlig spændende) videotrailer fra bandet.

No One Can Ever Know udkommer først i februar 2012, men i det mindste kan man fylde fem et halvt minut af ventetiden ud med at høre “Kill It in the Morning”.
The Twilight Sad – Kill It In The Morning by Fat Cat Records

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

1 kommentar

  • Mand, jeg har det ikke ret godt med det der. Yndlingskunstnere skulle forbydes at høre Nine Inch Nails.

Skriv et svar