Nyheder

Lyt til Bon Ivers solo-pianoversion af ”Beth/Rest”

Skrevet af Ditte Ingwersen

Tidligere på måneden besøgte Bon Iver NPR’s studie, hvor han indspillede den omdiskuterede “Beth/Rest” i en mere forenklet udgave. Lyt til resultatet her.

Siden Bon Iver udgav sit andet studiealbum for nogle måneder siden, har der især været fokus på én sang: afslutningsnummeret ”Beth/Rest”.

”Beth/Rest” er nok dét nummer på pladen, der iblandt anmeldere er størst uenighed om, da mange mener, at det er en corny, 80’er-inspireret popsang, der mest af alt får tankerne sporet ind på Lionel Ritchie i sin storhedstid.

Tidligere på måneden besøgte Bon Iver NPR’s (National Public Radio) studie, hvor han indspillede sangen i en mere forenklet udgave. Om man foretrækker den gamle eller den nye version, må man selv vurdere, men én ting er sikker: ”Beth/Rest” skiller sig i hvert fald betydeligt ud i forhold til resten af Bon Ivers musikkatalog.

Lyt til Bon Ivers solo-pianoversion af ”Beth/Rest” her!

 

Skriv et svar