Nyheder

Lyt til Twin Shadows nyfortolkning af italo disco-nummeret “Circus is gone”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Twin Shadow nyfortolker Bagarre’s firser slow disco nummer “Circus is Gone”. Lyt til den nye version “Changes” her.

Twin Shadow alias George Lewis Jr. har lavet en nyfortolkning af Bagarre’s italo slow-disco nummer ”Circus is gone” fra 1982. Den nye udgave af nummeret er tituleret ”Changes”, hvor Lewis præsenterer lækker vokal og skruer en del mere op for tempoet, hvilket gør nyfortolkningen livligere og ganske dansevenlig.

Lyt til den nye single via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar