Nyheder

Odd Futures Syd the Kyd remixer Little Dragons “Seconds”

Skrevet af Mia Ravn Bach

Odd Futures Syd the Kyd har netop lavet et remix af nummeret “Second” fra Little Dragons tredje fuldlængde, Ritual Union. Lyt til remixet her!

Svensk-japanske Little Dragon udgav for nylig deres tredje fuldlængde Ritual Union. I den forbindelse har Odd Future-medlemmet Syd the Kyd netop lavet et remix af sangen ”Second” fra den nye plade. Med sit make-over giver Syd the Kyd ”Second” en mere sløv, triphop-inspireret lyd, som passer helt perfekt til originalen.

Lyt til det nye remix her!

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar