Nyheder

Pladebutikken Æter og Neh-Owh Records inviterer til minifestival

Skrevet af Mia Ravn Bach

24. september afholder Nørrebro-pladebutikken Æter og Neh-Owh Records en minifestival på spillestedet Mayhem. Her kommer hele 12 forskellige bands, der genremæssigt spænder bredt mellem krautrock, experimental electronica, folk og shoegazer.

For enden af Jægersborggade på det ydre Nørrebro ligger en lille pladebutik ved navn Æter. Her forhandles vinylplader med alt fra eksperimental elektronisk musik over smuk lydpoesi til nymoderne syre- og krautrock. Siden butikken slog dørene op for et par år siden, har københavnerne også kunnet erhverve sig plader fra mindre uafhængige pladeselskaber såsom Red Tape, Escho og indehaverens eget Neh-Owh Records.

Lørdag den 24 september inviterer pladebutikken og Neh-Owh Records til Æter-dag, hvor spillestedet Mayhem i Ragnhildsgade bliver omdannet til en minifestival. Arrangementet starter kl. 14.30, og i løbet af dagen og aftenen spiller hele 12 forskellige bands, der genremæssigt spænder bredt mellem krautrock, eksperimental electronica, folk og shoegazer.

Endagsfestivalens fulde line-up kan ses nedenfor:

LAFIDKI (fr) (neh-owh records/steak au zoo) – experimental/electronics
CAVIO (neh-owh records)- click’n’cut/synthpop
MOONGAZING HARE – neopsychedelic folk
UNDER THE SHERRY MOON (minimum records) – indiepop
OWN ROAD (neh-owh records) – weird folk/experimental
LA BELLE INDIFFERENCE (beep town) – 8-bit/bleepfunk
TWIRLY MIST (neh-owh records) -click’n’cut/experimental/noisepop
MENAGE A TROIS (minimum records) – kraut/indie
AJUNA -screamo/grindcore/shoegazer
MASKINEMUSIK -acid techno/8-bit impro
MADS OG NILLERS SNAKKEBAND (jenka music) – words/art-tronica
SPOST – no wave/free folk/punkAJUNA -screamo/grindcore/shoegazer

Skriv et svar