Nyheder

Spids Nøgenhat drager på efterårsturné

Skrevet af Mia Ravn Bach

De danske syrerock-konger fra Spids Nøgenhat drager på efterårs-turné i forbindelse med den kommende live-udgivelse De Sidste Her På Jorden, som er en optagelse fra deres Roskilde optræden denne sommer.

De danske syrerock-konger fra Spids Nøgenhat drager dette efterår på en mindre efterårsturné i forbindelse med deres kommende vinyludgivelse De Sidste Her på Jorden, som er en live-optagelse fra koncerten på Roskilde Festivalen i år. Ifølge pladeselskabet Orpheus Records skulle live-pladen forhåbentlig være på gaden inden året udrinder..eller deromkring.

Hvornår pladen end dukker op, så er der ifølge vores koncertanmelder her Undertoner i hvert fald masser at glæde sig til, hvad angår vinyl og turné, da han gav Spids Nøgenhats Roskilde optræden hele 6 u’er denne sommer.

Den kommende efterårstour ser således ud:

Aalborg, Studenterhuset: 30.september

København, Pumpehuset: 01. oktober

Aarhus, Train: 27. oktober

 

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar