Nyheder

The Tremolo Beer Gut forærer nyt nummer væk

Skrevet af Mia Ravn Bach

De garvede københavnske surf-rock drenge fra The Tremolo Beer Gut er snart med udgivelsen Under the Covers With The Tremolo Beer Gut. Albummet indeholder 17 coversange, hvor en ny version af Who Made Who nummeret “Every Minute Alone” kan hentes gratis.

Nu er der ikke lang tid til, at det københavnske surf-rock band The Tremolo Beer Guts nye udgivelse, Under the Covers With The Tremolo Beer Gut kommer på gaden. Albummet indeholder 17 coversange indspillet i perioden 1998 – 2011, hvoraf flere af sangene er helt nye versioner af numre af Depeche Mode, Tom Waits, Lalo Schifrin samt WhoMadeWho. Sidstnævnte coverversion bliver i øjeblikket foræret væk fra The Tremolo Beer Guts egen hjemmeside, så skynd dig ind på siden og skaf dig et eksemplar af nummeret “Every Minute Alone” .

Under the Covers With The Tremolo Beer Gut
er ude på vinyl og cd den 10. oktober.

 

Skriv et svar