Konkurrencer

Vind billetter til Festival of Endless Gratitude

Skrevet af Redaktionen

Inden længe åbner remisen på Enghavevej atter for det københavnske musikpublikum, når Festival of Endless Gratitude løber af stablen 15.-18- september. Du kan komme gratis af sted sammen med Undertoner og en smule held.

Igen i år kan du i september fornøje dig med alskens eksperimentalbands i den gamle remise ude på Enghavevej på Vesterbro. Her slår Festival of Endless Gratitude atter sine brogede DIY-folder, og naturligvis kan du ved Undertoners hjælp komme gratis af sted. Du behøver dog ikke skrive en længere malerisk reportage eller gennemse listen over optrædende for at se, om der ikke kunne være en enkelt, du engang har talt med på Drone, for at blive skrevet på gæstelisten. Alt, du behøver, er at smide et rigtigt svar efter Undertoners konkurrence og håbe på det bedste.

Fra torsdag den 15. til søndag d. 18. september lægger en imponerende mængde bands og kunstnere deres vej forbi remisen, ligesom det var tilfældet sidste år, hvor Undertoner flittigt rapporterede fra begivenhederne. I år er der skåret en spilledag fra, så p.t. 41 bekræftede bands spiller over fire dage, mens der kan findes udstillinger fra fem forskellige grupper og installationer fra fem kunstnere. Blandt de optrædende finder man danske eksperimentaldarlings og gengangere som Aron, Sunburned Hand of the Man, El Paraiso Records Ensemble (der blandt andet udgiver Causa Sui), Papir og Own Road.

Sidste år var Causa Sui da også på plakaten, og det band har da en særlig forbindelse til Festival of Endless Gratitude. I foråret udkom nemlig et musikalsk samarbejde mellem de danske eksperimentalrockere i Causa Sui og en musiker fra Sunburned Hand of Man, der bragte festivalen til Danmark. De udgav deres spidsfindigheder under navnet Pewt’r Sessions 1, og det andet improvisationsalbum fra samarbejdet er også netop blevet offentligt tilgængeligt.

Indsend et rigtigt svar senest 11. september og deltag i konkurrencen om at blive en af de to vindere, der får adgang til alle festivalens fire dage.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar