Nyheder

Coldplay klar med ny video

Skrevet af Mattias Smidt

På mandag den 24. oktober udkommer Coldplays nye album Mylo Xyloto via Capitol. Indtil videre har vi fået singlen “Paradise”, der nu har fået følgeskab af en tilhørende musikvideo.

På mandag den 24. oktober udkommer Coldplays nye album Mylo Xyloto via Capitol. Indtil videre har vi fået singlen “Paradise”, som udkom 12. september. Nu har førstesinglen så fået følgeskab af en tilhørende musikvideo.

Videoen er instrueret af Mat Whitecross og omhandler en elefantudklædt Chris Martin, som bryder ud fra zoo for at drage mod Sydafrikas Karoo-ørken og blive forenet med resten af sit elefantband. En fin og hyggelig lille video, som får en til at trække på smilebåndet og huske på, at Coldplay er kongerne af følelsesladet stadionrock.

Se musikvideoen her.

Skriv et svar