Nyheder

Danger Mouse-album forvandles til en spillefilm

Skrevet af Ditte Ingwersen

Først lavede Danger Mouse og Danielle Luppi et soundtrack-klingende album. Nu kommer der så en film, der passer til duoens lydspor.

Ifølge nyhedsmagasinet Variety arbejder den amerikanske musikvideo-instruktør Chris Milk i øjeblikket på sin første spillefilm nogensinde, der har relation til hans nylige samarbejde med musikproducer Danger Mouse på albummet Rome, hvor Milk agerede som visual director.

Milk instruerede den interaktive video “3 Dreams of Black“, som optræder på Rome, der er et album skabt i fællesskab med Daniele Luppi. Albummet er stærkt inspireret af soundtracks fra især italienske westernfilm, og hvad vil være mere passende end at lave en film, der tager afsæt i Danger Mouse og Luppis musik?
Den tanke har et amerikansk filmselskab fået, og nu arbejder Chris Milk så altså på en spillefilm, der ud over Rome henter inspiration fra Alden Bells postapokalyptiske roman The Reapers Are the Angels, der blev udgivet sidste sommer.

Nogle husker måske bedre Milk for hans samarbejde med Arcade Fire sidste år, hvor Milk skabte en interaktiv video ved hjælp af Google Street View til sangen “We Used to Wait” af The Suburns, hvor seere kunne plotte deres bopæl ind via Google Earth, så de optrådte i videoen.

Skriv et svar