Nyheder

Danske musikere gæster finurligt børnebogsprojekt

Skrevet af Mia Ravn Bach

Grønflammeskoven er et helt nyt børnebogs- og børnemusikprojekt, hvor interessante danske frontfigurer fra blandt andet Mew og When Saints Go Machine optræder med finurligt fine musikalske indslag.

Grønflammeskoven er et helt nyt børnebogs- og børnemusikprojekt skabt af musikerne Malthe Fischer og Aske Zidore (Oh No Ono/Tambourhinoceors) samt forfatterne Anders Jørgen Mogensen, Nicolai Koch og billedkunstneren Pernille Nygaard.

På bogens medfølgende lyddesign, der også udkommer som separat 12″-vinyl og download, optræder frontfigurer fra blandt andre Mew, When Saints Go Machine, Choir of Young Believers og 4 Guys From the Future, som alle bidrager med meget fine musikalske indslag.

Grønflammeskoven handler om en dreng, som er på jagt efter vinden, der har taget hans drage, efter at kyssepigen gav ham det dumme kys, der fik ham til at miste grebet om den. En finurlig fortælling, som ganske sikkert kan glæde børn og barnlige sjæle med stof til både øjne og ører.

Grønflammeskoven udgives af Tambourhinoceros i samarbejde med C&K Forlag og udkommer d. 14. oktober.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar