Nyheder

David Lynch og Karen O i musikalsk samarbejde

Skrevet af Camilla Zuleger

David Lynch, foto: David Lynch

Manden bag kultserien Twin Peaks og en perlerække af film, der ligger højt på enhver klassikerliste, udgiver albummet Crazy Clown Time den 8. november. Dette er fortsættelsen af en interesse for musikalsk skaben, der startede inden for de sidste par år. I 2010 resulterede dette i et samarbejde med Danger Mouse og Sparklehorses Mark Linkous på pladen Dark Night of the Soul.

Crazy Clown Time er det mest påfaldende samarbejde nok det med polsk-koreanske sangerinde, Karen O, frontkvinde i Yeah Yeah Yeahs. De har sammen lavet sangen Pinky’s Dream, som du kan lytte til og downloade gratis her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar