Nyheder

Ep fra Rangleklods og gratis release på Rust

Skrevet af Camilla Zuleger

Et af de nyeste skud på den danske electropop-stamme, Rangleklods, har tænkt sig at fejre sin første ep, og du kan komme med til fejringen ganske gratis. Læs mere her.

Foto: Jeppe Svendsen

Rangleklods, der laver en underfundig blanding af elektronisk musik med tung bas og fangende popfraseringer, udsender sin første ep Home på mandag, den 31. oktober.

Rangleklods blev skamrost af Le Gammeltoft i fredagsprogrammet Unga Bunga på P3, og lige i øjeblikket er han support på Vetos efterårstour. Ud af det samarbejde kom også et remix af Vetos nummer “Am I Awake or Should I Wake Up”, som du kan høre her.

I forbindelse med ep-udgivelsen holdes release på Rust torsdag den 3. november. Alt du skal gøre for at komme gratis med, er at tilmelde dig eventet på Facebook.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar