Nyheder

Fredagsvideo: Oh No Ono: “The Tea Party”

Skrevet af Anna Møller

Alligevel rimelig trist at få røvet alle sine instrumenter, ledninger, synths, optageudstyr, computere osv. og så måske ikke engang få det dækket. Det er sådan ca. sket for Oh No Onos studie Moono, og derfor er Oh No Ono denne uges fredagsvideo.

For at rette opmærksomheden på et omfattende indbrud, hærværk og tyveri i Oh No Onos studie Moono, så er denne uges fredagsvideo nummeret “The Tea Party” fra Oh No Onos album Eggs, der udkom i 2009. Studiet i Valby har dannet ramme en række toneangivende indieplader fra selskabet Tambourhinosceros – også ejet af Aske Zidore og Kristoffer Rom fra Oh No Ono. Især Zidore står til at miste et stort beløb pga. fejlvejledning af sit forsikringsselskab, og også derfor beder de om donationer til opbygning af et nyt studie via Moonos hjemmeside.

Ifølge den danske blog Passive/Agressive var eller er der tre nye plader på vej fra studiet, men hvordan det står til med udgivelsen af dem, må indtil videre stå hen i det uvisse. I Moono-studierne er blevet optaget følgende albums:

Oh No Ono: Eggs
Shout Wellington Airforce: Clean Sunset
The Rumour Said Fire: The Arrogant
4 Guys From The Future: Under The New Morning Sun
Treefight For Sunlight: A Collection Of Vibrations For Your Skull
The New Spring: The New Spring
FCAN: RPEX
Diverse kunstnere: Grønflammeskoven
Choir Of Young Belivers: Untitled (2012)
Kalaokei: Untitled (2012)
Kirsten & Marie: Untitled (2012)

Men altså ellers må du have en god fredag, ikke.

Skriv et svar