Nyheder

Hør Kashmir-koncerten i sin fulde længde

Skrevet af Camilla Zuleger

I weekenden genopførte Kashmir sit gennembrudsalbum, The Good Life, ved to koncerter. Hør hele herligheden på P3 på torsdag.

Kashmir, foto: Katrine Rohrberg

Fredag og lørdag var der dømt ren nostalgi i Koncerthuset, da Kashmir spillede sin hitspækkede og anmelderoste plade, The Good Life (1999).

Er du en af dem, der ærgrede sig over, at du ikke fik fingre i det begrænsede antal billetter, eller vil du bare gerne høre koncerten én gang til, kan du få fornøjelsen på torsdag den 27. oktober klokken 18, hvor P3 gengiver hele koncerten.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

1 kommentar

Skriv et svar