Nyheder

Hør Thom Yorke som radiovært

Skrevet af Camilla Zuleger

Forleden fandt Radiohead-frontmanden plads i kalenderen til at lave en to timer lang radioudsendelse for BBC, hvor han spiller egne favoritsange og smagsprøver fra Radioheads nyligt udsendte remixalbum. Hør hele herligheden her.

Thom Yorke dj'er for BBC 6, foto: BBC

Thom Yorke står som altid sjældent stille længere tid af gangen. Han har netop annonceret til Rolling Stone, at han sammen med Radiohead er på vej med nye sange, som han håber at få klar til næste års koncerter.

Radioheads frontmand burde derfor være en travl mand. Alligevel har han fundet tid til en to-timers lang radioudsendelse uden medværter eller andre forstyrrende elementer på kanalen BBC 6.

Med kontrollen over mixerpulten spiller Yorke ikke bare sine egne favoritsange, men også udpluk fra det seneste Radiohead remix “TKOL RMX 1234567” samt et remix af Thom Yorkes egen “And It Rained All Night”, som Burial står bag.

Hør programmet her

 

Skriv et svar