Nyheder

Johnny Marr samarbejder med Best Coast

Skrevet af Camilla Zuleger

Best Coast, Tom Vek, Au Revoir Simone og Mona har hver modtaget en inspirationskilde fra Johnny Marr, guitaristen fra The Smiths, og de fungerer som oplæg til det nye projekt Ray Ban Raw Sounds.

Johnny Marr. Foto: pr.

The Smiths-guitarist Johnny Marr har fem forskellige inspirationskilder: en video med hans guitarspillede selv, et citat, et kort over Manhattan, et digt og et fotografi. Dem sender han til Best Coast, Tom Vek, Au Revoir Simone og Mona, og de sender hver især fem sange som svar.

Dette bliver til sammen til det nye projekt Ray Ban Raw Sounds, som måske lyder noget specielt. Det er resultatet også, men på den gode måde.
Lyt selv til, hvad der kan komme ud af en sådan blanding, og læs mere om inspirationskilderne her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar