Nyheder

Kom til Wundergrunds åbningsfest på lørdag og oplev Felix Kubin

Skrevet af Ditte Ingwersen

Lørdag er den tyske electroeksperimentalist Felix Kubin med til at åbne årets Wundergrund Festival på Huset i Magstræde.

SNYKs årlige musikfestival, Wundergrund, som i år løber fra 21. oktober til den 9. november, inviterer til åbningsfest i Huset på lørdag den 29. oktober.

Festivalen byder på et lovende line-up af kunstnere fra både ind- og udland, her iblandt Jeppe Just Instituttet og Valby Vokalgruppe for ikke at glemme den eksperimenterende tyske electromusiker og performancekunstner Felix Kubin.

Kubin debuterende i 1998 med albummet Filmmusik og har siden da opbygget et imponerende CV og har udgivet adskillige plader. Kubin er kendt for at skabe et avantgardistisk, kitschet lydunivers, hvor han ofte finder sin inspiration i synths, trommemaskiner og computersoftware fra 80’erne.

I anledningen af Wundergrunds åbsningsfest vil Kubin optræde med et audiovisuelle show, Paraelektronoia, der undersøger feltet mellem elektricitet og paranormalitet.

Ud over åbningsfesten byder Wundergrund på et imponerende festivalprogram bestående af musikalske lækkerier og spændende kunstneriske input.

Lørdagens program ser således ud:

Kl. 21.00: Jeppe Just Instituttet

Kl. 22.00: Felix Kubin

Kl. 23.00: Valby Vokalgruppe, Toke Tietze, Skammens Vogn

Åbningskoncerten vil blive afholdt på Planeten, Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13, 1466 København K, og entre koster 50 kr.

For mere info om Wundergrunds begivenheder og fulde program se her!

Skriv et svar