Nyheder

Lana Del Rey samarbejder med Gorillaz-mastermind

Skrevet af Camilla Zuleger

Efterårets helt store internetkæledægge slår pjalterne sammen med Damon Albarn.

Lana Del Rey, foto: Erez Avissar

Lana Del Rey er efterhånden blevet et navn, de fleste vil nikke genkendende til. Mest kendt er hun nok blevet med sin sang “Video Games”, som bl.a. har kastet sammenligninger med Nancy Sinatra af sig. Der er imidlertid ingen tvivl om, at hun tegner sig til at blive vinterens lydspor til de melankolske sjæle, der sidste istid trøstede sig med med lyden af Agnes Obels “Riverside“.

Nu løfter Lana Del Rey sløret for sit nyeste samarbejde med manden bag kæmpesuccesserne Blur og Gorillaz, Damon Albarn, og Bobby Womack, som også tidligere har arbejdet sammen med Albarn.

Hvad der kommer ud af samarbejdet, har vi imidlertid til gode, men mon ikke det bliver godt?

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar