Nyheder

Lyt til hele den nye Real Estate-plade

Skrevet af Mikkel Arre

Det andet album fra de afslappede amerikanere udkommer 17. oktober, men allerede nu kan du høre det i sin fulde længde.

For to år siden traskede amerikanske Real Estate ud af New Jerseys søvnige forstæder og ind i indierockrampelyset med den fremragende selvbetitlede debutplade, som også her på Undertoner fik masser af rosende ord med på vejen.
Siden da har kvartetten udgivet en enkelt single, men ellers har guitaristen Matthew Mondanile gjort mere væsen af sig med sit soloprojekt, Ducktails, og bl.a. sluppet albummet Ducktails III: Arcade Dynamics i starten af indeværende år.

I næste uge vender Real Estate imidlertid tilbage med albummet Days. Så længe behøver vi ikke at vente for at komme til at høre de 10 numre, idet amerikanske NPR har lagt hele pladen ud til streaming. Det foregår her.

Udgivelsen af Days danner afsæt for, at Real Estate senere på året tager på Europa-turné. Den bringer bl.a. bandet til Lille Vega i København d. 9. december.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar