Nyheder

Mere Pukkelpop i 2012

Skrevet af Camilla Zuleger

Pukkelpop har netop offentliggjort, at der kommer til at være en Pukkelpop Festival endnu en gang i 2012. Det kommer til at foregå præcis som de andre år med tre dages musik på otte forskellige scener.

Pukkelpop Festival 2011, foto: Mark Renders/Getty Images Europe

Den belgiske Pukkelpop Festival oplevede i 2011 noget af det mest tragiske, en festival kan forestille sig, da en scene kollapsede, og tre mennesker mistede livet. Pukkelpop var nødsaget til at aflyse resten af festivalen, som nu lider nu under massive finansielle problemer.

Ikke desto mindre har de belgiske arrangører netop offentliggjort, at der kommer til at være en Pukkelpop Festival endnu en gang i 2012. Det kommer til at foregå præcis som de andre år med tre dages musik på otte forskellige scener.

Pukkelpop vil dog gerne kompensere de festivalgæster, der i 2011 måtte tage en tidligere bus hjem end forventet, og de tilbyder derfor mad- og drikkebilletter, som kan indløses på festivalen i 2012.

Festivalen bliver afholdt den 16.-18. august 2012

Skriv et svar