Nyheder

Mere Pukkelpop i 2012

Skrevet af Camilla Zuleger

Pukkelpop har netop offentliggjort, at der kommer til at være en Pukkelpop Festival endnu en gang i 2012. Det kommer til at foregå præcis som de andre år med tre dages musik på otte forskellige scener.

Pukkelpop Festival 2011, foto: Mark Renders/Getty Images Europe

Den belgiske Pukkelpop Festival oplevede i 2011 noget af det mest tragiske, en festival kan forestille sig, da en scene kollapsede, og tre mennesker mistede livet. Pukkelpop var nødsaget til at aflyse resten af festivalen, som nu lider nu under massive finansielle problemer.

Ikke desto mindre har de belgiske arrangører netop offentliggjort, at der kommer til at være en Pukkelpop Festival endnu en gang i 2012. Det kommer til at foregå præcis som de andre år med tre dages musik på otte forskellige scener.

Pukkelpop vil dog gerne kompensere de festivalgæster, der i 2011 måtte tage en tidligere bus hjem end forventet, og de tilbyder derfor mad- og drikkebilletter, som kan indløses på festivalen i 2012.

Festivalen bliver afholdt den 16.-18. august 2012

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar