Nyheder

Ny plade fra Trentemøller

Skrevet af Camilla Zuleger

Anders Trentemøller har samlet remixes sammen og er klar til at sende dem ud på et album, når november er over os.

Trentemøller, foto: Alastar Wiper

Trentemøller har fået overbevist resten af verden om, at han fortjener en plads blandt de helt store. På årets Sonár Festival var der heller ingen tvivl om, at det var ham, der satte dagsordenen for, hvordan man skruede et sæt af dimensioner sammen.

Den 8. november udgiver Trentemøller sit 10. album Reworked/Remixed, og med remixes af blandt andre Depeche Mode, Mew og Modeselektor feat. Thom Yorke er der lagt op til endnu en publikums-og anmeldersucces.

Her kan du se tracklisten og smuglytte til nogle af numrene.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar