Nyheder

Oplev Larsen & Furious Janes eneste koncert i år

Skrevet af Mia Ravn Bach

Oplev Larsen & Furious Jane live for eneste gang i år, når de 12. november gæster Teater Grob i København i forbindelse med CPH:DOX.

Det anmelderroste aarhusianske band Larsen & Furious Jane spiller deres eneste koncert i år, når de gæster CPH:DOX 12. november.

Larsen & Furious Jane har i de sidste 10 år fyldt os med musik, der spænder fra indie-country til en senere mørk og patosbaseret rockattitude. Denne sommer gjorde aarhusianerne sig ligeledes særlig bemærket, da de i forbindelse med udsendelsen af albummet Dolly meldte sig ud af den danske musikbranche og gav pladen væk gratis.

Nu er det så eneste chance for at opleve kvartetten live i år, når de sammen med kunsteren DARCH, alias Søren Peter Sieg Mørch, gæster Teater Grob i København i forbindelse med koncertrækken AUDIO:VISUALS, som for uden CPH:DOX arrangeres i samarbejde med Smash!Bang!Pow!

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar