Nyheder

Oplev Larsen & Furious Janes eneste koncert i år

Skrevet af Mia Ravn Bach

Oplev Larsen & Furious Jane live for eneste gang i år, når de 12. november gæster Teater Grob i København i forbindelse med CPH:DOX.

Det anmelderroste aarhusianske band Larsen & Furious Jane spiller deres eneste koncert i år, når de gæster CPH:DOX 12. november.

Larsen & Furious Jane har i de sidste 10 år fyldt os med musik, der spænder fra indie-country til en senere mørk og patosbaseret rockattitude. Denne sommer gjorde aarhusianerne sig ligeledes særlig bemærket, da de i forbindelse med udsendelsen af albummet Dolly meldte sig ud af den danske musikbranche og gav pladen væk gratis.

Nu er det så eneste chance for at opleve kvartetten live i år, når de sammen med kunsteren DARCH, alias Søren Peter Sieg Mørch, gæster Teater Grob i København i forbindelse med koncertrækken AUDIO:VISUALS, som for uden CPH:DOX arrangeres i samarbejde med Smash!Bang!Pow!

Skriv et svar