Nyheder

Roxy Jules, Callmekat m.fl. spiller gratis støttekoncerter for verdens skove

Skrevet af Signe Palsøe

Måske er du vokset op i et hjem med langhårede forældre og regnskovscertifikat på væggen. Håret er muligvis røget siden dengang, men skoven står endnu. Den populære kampagne bliver nu relanceret og fulgt på vej af en række støttekoncerter.

Callmekat er blandt de kunstnere, du kan opleve ved støttekoncerterne for Verdens Skove i København og Aarhus.

Måske er du en af de 200.000 danskere, der har et gammelt regnskovscertifikat fra 80’erne eller 90’erne liggende hjemme i gemmerne. Kampagnen, der skulle få familien Danmark til at investere i deres eget lille stykke regnskov og på den måde beskytte det mod fældning, blev en stor succes, og skoven fra dengang står endnu uberørt hen. Nu genopliver organisationen bag kampagnen, Verdens Skove, initiativet, og for at skabe yderlige opmærksomhed om projektet afholdes endvidere støttekoncerter i Aarhus og København.

22. og 23. november kan du på henholdsvis Vega og Train således opleve en række aktuelle, danske musikere, der ikke blot har aktivisme i blodet, men også en pæn portion interessant musikalsk ballast med sig. Programmet byder bl.a. på Callmekat og Roxy Jules, der begge spiller elektronisk, beat- og kvindevokaldrevet pop af den mere dystre slags, samt Forest Beat, der er en udløber fra medlemmerne i Valravn og gode, gamle Sorten Muld.

Koncerterne er ganske gratis, men der vil være mulighed for at støtte projektet ved at købe merchandise eller afgive en donation. Du kan se det fulde line-up for aftenerne her:

Roxy Jules
Pato Siebenhaar (dj-Set)
Maria Timm
Callmekat
Lydmor
Boho Dancer
Forest Beat
DJ laptop

Skriv et svar