Nyheder

Spil Dansk Dagen byder på masser af spændende kunstnere

Skrevet af Mia Ravn Bach

Spil Dansk Dagen byder igen i år på masser af spændende arrangementer, hvor danske kunstnere landet over giver koncerter.

På trods af storhyggen ved at synge fællessange fra den danske sangskat, er det ikke kun skolebørn og guitarglade bålentusiaster, der fejrer Spil Dansk Dagen på torsdag den 27. oktober. I anledningen af musiklivets årlige festdag optræder en lang række danske kunstnere med stor musikalsk bredde, som giver koncerter over hele landet. Som de tidligere år byder dagen ligeledes på skæve arrangementer med koncerter i blandt andet svømmehaller, lufthavne, i Rundetårn, i kirker og i gader og stræder.

Med over 1.100 arrangementer topper Spil Dansk Dagen endnu en gang sin egen rekord for musikalske indslag, så det er bare med at komme ud og nyde kulturen, hvad enten man bor i indre København eller på den yderste flække i Hirtshals.

Nedenfor ses et mindre udpluk af dagens optrædninger, hvorefter resten kan findes på hjemmesiden spildansk.dk

Hymns From Nineveh – Bygningen i Vejle

When Saints Go Machine – Pitstop i Kolding

Niels Skousen – Tante Olga i Randers

Ræv hund bjørn +Villa danmark + Dharma von ental – KB18 i København

One Year From the Future (Frontfigurerne for 4 Guys From The Future og One Year From Home) – Drone i København

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar