Konkurrencer

Washed Out udlodder gratis koncert for dig og en ven

Skrevet af Redaktionen

Med Undertoners hemmelige kodeord i døren til Lille Vega kommer du og en ven gratis til koncert med Washed Out 1. november. Deltag i konkurrencen her.

Chillwave-GURU Ernest Greene aka Washed Out

Tirsdag den 1. november gæster Washed Out Lille Vega i København, og på sådan en højhellig hverdag kan du og en ven komme gratis indenfor i varmen, for Undertoner har fået ifat i to gange to billetter til herlighederne.

Washed Out er synonym med (mindst) to ting: Manden bag, Ernest Greene, og den efterhånden åh-så-forhadte genrebetegnelse CHILLWAVE. Hver sæson sin hadegenre.

Washed Out er ud over sine genremæssige udfordringer tidstypisk ved sin vej ind i det musikalske landskab. Amerikaneren er egentlig uddannet bibliotekar fra University of South Carolina i 2009, men da han ikke kunne finde job i sit uddannelsesområdet, flyttede han tilbage til fødebyen og begyndte at komponere og indspille sange i sit soveværelsesstudie. Via sin Myspace opsnappede mange blogs hans musik, og sådan begyndte hypebølgerne at rulle ind med Washed Out om bord. I sommeren udgav han så sin første fuldlængde, Within and Without, som Undertoners Lise Christensen beskrev med følgende ord:

»Within and Without er bølger af synth, trommesamples og reverb, der forplanter sig ud fra Greenes sang. At lytte til pladen er som at se et diasshow med Hipstermatic-billeder. Alle har de den slørede og nostalgiske kant, som også er kendetegnende for smarthone-app’ens fotos.«

Med andre ord kan du får lov til at forsvinde ind i din yndlingsapp og ligge og sommervugge til tirsdagstoner fra en forsvunden sommer. Hvis, underforstået, du svarer rigtigt på følgende spørgsmål senest 29. oktober og er den heldige vinder i Undertoners koncertkonkurrence.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar