Nyheder

Bon Iver udgiver kortfilm

Bon Iver udgiver 29. november en særlig deluxeudgave af det seneste album Bon Iver, og du kan se traileren her.

Fans af amerikanske Bon Iver kan glæde sig til 29. november, hvor pladeselskabet Jagjaguwar udgiver en særlig deluxeudgave af det seneste album Bon Iver. Særligt for deluxeudgaven er, at den indeholder kortfilm til hver enkelt nummer, der ifølge pladeselskabet skal ses som “individuelle visuelle værker, der både komplementerer og beriger lyden fra albummet” og ikke blot som traditionelle musikvideoer. Foruden Justin Vernon selv er det bl.a. filmskaberen og -instruktøren Dan Huiting, der står bag de visuelle godbidder. Albummet vil være tilgængeligt via iTunes, og der vil ligeledes blive udgivet et begrænset antal DVD’er.

Du kan se traileren til den nye deluxe Bon Iver lige her

Skriv et svar