Nyheder

Bon Iver udgiver kortfilm

Bon Iver udgiver 29. november en særlig deluxeudgave af det seneste album Bon Iver, og du kan se traileren her.

Fans af amerikanske Bon Iver kan glæde sig til 29. november, hvor pladeselskabet Jagjaguwar udgiver en særlig deluxeudgave af det seneste album Bon Iver. Særligt for deluxeudgaven er, at den indeholder kortfilm til hver enkelt nummer, der ifølge pladeselskabet skal ses som “individuelle visuelle værker, der både komplementerer og beriger lyden fra albummet” og ikke blot som traditionelle musikvideoer. Foruden Justin Vernon selv er det bl.a. filmskaberen og -instruktøren Dan Huiting, der står bag de visuelle godbidder. Albummet vil være tilgængeligt via iTunes, og der vil ligeledes blive udgivet et begrænset antal DVD’er.

Du kan se traileren til den nye deluxe Bon Iver lige her

Om skribenten

Nina Ulrich Østergaard

 

Biografi:
Første musikalske åbenbaring fandt sted, da jeg som syvårig blev voldsomt forelsket i The Beatles, særligt Paul McCartneys bløde ansigt anno 1964, som jeg skrev meget om i min dagbog med sirlig skråskrift. De har fulgt mig lige siden – hvis man ser bort fra en gylden, præpubertær periode i 90'erne, hvor pigeværelsets vægge var tapetseret med Backstreet Boys. Siden har jeg været igennem de obligatoriske teenagefaser med britpop, grunge, punk, hææævy metal, garagerock, shoegazer og følsom indiepop. I dag hører jeg det meste og er bestemt heller ikke bange for en god popsang. Har et utrolig svagt punkt for Sonic Youth, Nikolaj Nørlund og ABBA (mit sene ungdomsoprør).

 

Fem evige favoritalbums:
Sonic Youth: Alt fra 1985-1990
My Bloody Valentine: Loveless
Cocteau Twins: Treasure
Stina Nordenstam: And She Closed Her Eyes
The Cure: Disintegration

 

Fem favoritter lige nu:
Alice Boman: EP II
Yumi Zouma: EP
Beastie Boys: Paul's Boutique
Sun Kil Moon: Benji
Joni Mitchell: Hejira

Skriv et svar