Nyheder

Brassland fejrer fødselsdag

Skrevet af Camilla Zuleger

Ved siden af deres arbejde i bandet The National driver brødrene Aaron og Bryce Dessner et pladeselskab. Det har de gjort i 10 år, og det jubilæum fejrer de med gratis gaver.

Aaron og Bryce Dressner fra The National, foto: pr

Pladeselskabet Brassland, som bl.a. tvillingebrødrene Aaron og Bryce Dessner (The National), står bag, kan i denne måned fejre, at de har eksisteret i 10 år. Dette markerer de ved hver dag at lægge en ny sang til fri download. Det kræver kun, at man er villig til at udsætte sin twitterkonto for lidt spam, men for de godter, Brassland har i posen, er det vist det værd.

Besøg Brasslands Giveawayhjemmeside for mere information.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar