Nyheder

Dans & Lær byder på uglekalender i december

Skrevet af Signe Palsøe

Det er ingen nyhed, at spoken word-konstellationen Dans & Lær er glad for fugle. Derfor synes det da også oplagt, at gruppen har valgt at fejre decembers komme med en uglekalender.

Dans & Lær er glad for højtider. I foråret fejrede den fuglefetichistiske spoken word-konstellation påske ved at ophænge 100 eksemplarer af deres debut-lp Havens fugle i træerne ved Dronning Louises Bro i København. Nu har gæslingerne fra den tid vokset sig store og er klar til at indtage landets juleborde, og det markerer Dans & Lær med en såkaldt uglekalender, der vil være aktiv fra i morgen den 1. december. Præcis hvad en uglekalender indbefatter, må stå hen i det uvisse lidt endnu, men i deres pressemeddelelse lover gruppen både 24 håndlavede ugler, et indblik i uglernes forunderlige verden og ikke mindst en uglesang.

Kom i uglestemning her fra i morgen.

Skriv et svar