Nyheder

Depeche Mode-drenge i ny forklædning

Det er 30 år siden, at Vince Clarke forlod Depeche Mode. Nu rotter han sig på ny sammen med sin tidligere bandkollega Martin Gore.

Gamle techno-venner spiller sammen igen

De tidligere Depeche Mode-kolleger Martin Gore og Vince Clarke har nu gang i et nyt musikalsk samarbejde. De to har ellers ikke spillet sammen siden 1981, hvor Clarke forlod den synth-glade gruppe, men gammelt venskab består tilsyneladende.

I en pressemeddelelse fortæller Gore, at Clarke for et års tid siden ud af det blå henvendte sig til ham i en e-mail og spurgte, om han ville medvirke på hans kommende technoalbum. Det kunne Gore åbenbart ikke sige nej til, så 13. december vil det nye ensemble udgive ep’en Spock under navnet VCMG. Det vil ske via pladeselskabet Mute. Der vil desuden udkomme et fuldlængdealbum engang i foråret 2012. Hvor meget VCMG lyder som Depeche Mode, kan man indtil videre kun gisne om.

Skriv et svar