Nyheder

Dúné leverer titelnummer til dansk thriller og går i studiet

Skrevet af Signe Palsøe

Dúné er på vej i studiet for at indspillet opfølgeren til Enter Metropolis fra 2009. Inden da har de netop nået at slippe et covernummer af Talk Talks “Life’s What You Make It”, der vil agere titelnummer for den kommende thriller “ID:A”.

Det er efterhånden godt og vel et par år siden, at Dúné sidst gav lyd fra sig i form af albummet Enter Metropolis. Nu lægger det danske band låg på et sommer og efterår med turnevirksomhed for at gå i studiet og indspille deres tredje album, som er sat til at udkomme til næste år.

Synes det lige vel langt ude i fremtiden, er der dog allerede nu mulighed for at høre nye toner fra bandet. Det sker i form af titelnummeret til den kommende danske thriller “ID:A”, som bandet netop har sluppet en video til. Nummeret er et cover af Talk Talk-hittet “Life’s What You Make It” fra 1986, der i de fems vante stil er blevet gjort mere fyldig, synthdrevet og elektrorocket. Vurder selv resultatet herunder.

Skriv et svar