Dúné leverer titelnummer til dansk thriller og går i studiet

Det er efterhånden godt og vel et par år siden, at Dúné sidst gav lyd fra sig i form af albummet Enter Metropolis. Nu lægger det danske band låg på et sommer og efterår med turnevirksomhed for at gå i studiet og indspille deres tredje album, som er sat til at udkomme til næste år.

Synes det lige vel langt ude i fremtiden, er der dog allerede nu mulighed for at høre nye toner fra bandet. Det sker i form af titelnummeret til den kommende danske thriller “ID:A”, som bandet netop har sluppet en video til. Nummeret er et cover af Talk Talk-hittet “Life’s What You Make It” fra 1986, der i de fems vante stil er blevet gjort mere fyldig, synthdrevet og elektrorocket. Vurder selv resultatet herunder.

Indsend din kommentar

Skriv dit navn

Du skal indtaste dit navn

Skriv venligst en gyldig mailadresse

Kræver e-mail

Skriv din besked

Undertoner.dk © 2016 All Rights Reserved

Opmærksomhed til den alternative musikscene