Nyheder

Fransk-svensk samarbejde igen

Skrevet af Camilla Zuleger

Lyt til nyt Charlotte Gainsbourg-nummer her.

Charlotte Gainsbourg i "Antichrist", foto: Anthony Dod Mantle

Charlotte Gainsbourg er uden tvivl mest kendt og berygtet for småskøre roller i Trier-film, men hun har simultant formået at holde liv i en musisk karriere, om end den har haft brug for lidt mund-til-mund-manøvre fra tid til anden. Nu har hun endnu en gang fået hjælp af en hver teenagers yndlingssvensker, Beck. Beck har både skrevet og produceret hendes nye nummer, der ligger ret langt fra de toner, hun tidligere har sendt ud i æteren..

Lyt til det nye nummer, som har fået titlen “Paradisco”, her

 

 

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar