Nyheder

Gratis download af FCANs Taragana Pyjarama-remix

Skrevet af Mia Ravn Bach

FCAN har netop lavet et remix af Taragana Pyjaramas nummer “Sudanese Blonde”. Download det nye nummer kvit og frit via Soundcloud.

Den elektroniske danske musiker FCAN (udtales efcan), også kendt som Mensch Matsumoto, har netop lavet et remix af landsmanden Taragana Pyjaramas nummer “Sudanese Blonde”. FCAN har ikke pillet revolutionerende meget ved originalen, men nærmere peppet den allerede lidt hvirvlende halvdrømmende melodi og vokal op med et par klubvenlige beats.

Hent det nye remix gratis via Soundcloud

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar