Nyheder

Hør ikke-udgivet Nirvana-koncert

Skrevet af Camilla Zuleger

Som følge af den seneste tids Nirvana-feber er en hidtil ukendt optagelse af en Nirvana-koncert fra 1990 dukket op.

Nirvana, foto: Krist Novoselic collection

Som følge af den seneste tids Nirvana-feber er en hidtil ukendt optagelse af en Nirvana-koncert fra 1990 dukket op. Koncerten er optaget af radiostationen WFNX i Massachusetts.

Efter sigende skulle der ikke være mere end 60-70 mennesker som publikum. Du kan høre koncerten her!

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

2 kommentarer

  • Mener I virkelig at man ikke skal høre den, eller mangler der bare en bindestreg i overskriften:)

  • Årh, det var en fin slåfejl. Men den er nu rettet, trods alt. Tak for korrekturlæsning!

Skriv et svar