Nyheder

Hør New Builds nye single

Skrevet af Camilla Zuleger

Hot Chip-medlemmer og LCD Soundsystems trommeslager mødes, og et nyt band opstår. Første single fra konstellationen er på vej og kan nu høres takket være internettet.

Hot Chip, foto: chuffmedia.com

Du tager to medlemmer af det succesfulde, men på det seneste noget stille, Hot Chip og tilsætter en trommeslager fra LCD Soundsystem. Ud af det kommer bandet New Build og en ny single, der bliver udgivet som ep den 28. november under navnet Misery Loves Company – en titel, der ikke ligefrem lægger op til dans og glade dage. Efter at have hørt den første single af samme navn er det dog tydeligt, at melankoli og elektroniske dansebeats går godt sammen.

Du kan høre den første single her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar