Nyheder

Keep Shelly in Athens fortolker ABADABAD

Skrevet af Mia Ravn Bach

Se videopremieren på Keep Shelly in Athens’ fortolkning af ABADABAD, hvor den kun to-årige Lola Grainger har sin skærm-debut

Man bliver helt blød i knæene af denne yderst yndige video. Medvirkende er den kun to-årige Lola Grainger, der har valgt helt rigtigt i at gøre sin skærmdebut i en video skudt og redigeret af instruktør og mediedesigner Brendan Canty fra Feel Good Lost.

Keep Shelly in Athens’ version af ABADABADs “California Birds” er snuppet fra deres nye 12″, Our Own Dream, som er udkommet via Forest Family Records.

Se videoen og lyt til det smukke nummer via Feelgoodlost.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar