Nyheder

Kom til gratis koncert med Me vs. I, alias Mikkel Glasser

Skrevet af Mia Ravn Bach

På søndag gæster den danske musiker Mikkel Glasser, når han giver gratis koncert på Glyptoteket i København. Koncerten er arrangeret i forbindelse med at Glasser netop har udgivet sit tredje album, som udkommer under det nye kunstnernavn Me vs. I.

På søndag er der mulighed for at se den unge danske musiker Mikkel Glasser folde sig ud, når han giver gratis koncert på Glyptoteket i København. Koncerten er arrangeret i forbindelse med, at Glasser efter to albums i eget navn nu debuterer med en ny fuldlængde under navnet Me vs. I.

Den danske musiker har i flere år arbejdet med den nye plade, Life is a Holiday From Not Existing, som er produceret i samarbejde med Jakob Groth og den amerikanske producer Gordon Raphael, der blandt andet har produceret The Strokes’ to første udgivelser. Igennem de seneste fire års samarbejde med Raphael udviklede Mikkel Glasser aliaset Me vs. I, hvorefter Life is a Holiday From Not Existing er blevet skabt.

Koncerten starter på søndag kl 15.00 og med sig bringer Mikkel Glasser Kasper Nissen (The Rumour Said Fire), der står for klaver og bas til koncerten.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar