Nyheder

Kun i denne uge: Stream pre-release fra Marybell Katastrophy

Skrevet af Mia Ravn Bach

I denne uge er det muligt at streame aarhusianske Marybell Katastrophy’s pre-release album, som indeholder ni af de foreløbige numre til bandets kommende fuldlængde, Amygdala.

I denne uge er det muligt at streame aarhusianske Marybell Katastrophys pre-release-album, der indeholder ni af de foreløbige numre, som er klar til den kommende fuldlængde, Amygdala.

I forbindelse med udgivelsen af deres andet album pakker Marybell Katastrophy elektronik og instrumenter sammen og drager på en længere  Danmarksturné, som skydes i gang i hjembyen Århus på fredag d. 5. november. Alle publikummer, der nyder én af bandets 10 kommende koncerter rundt i landet, får ganske gratis en digital pre-release-version af Amygdala. Udover gratis prerelease har bandet også andre spændende overraskelser med i bagagen. De elektroniske støjrockere vil nemlig til hver koncert have lokale kor med. Derudover anvendes i sceneshowet videosynthesizeres, hvor filmklip med lyd på trigges musikalsk, så lyden fra billederne er det styrende og bliver en del af musikken.

Stream hele pre-releasen på Amygdala via wavesout.com

Den kommende novemberturné starter som skrevet på fredag, og planen ser således ud:

5/11  AARHUS, STUDENTERHUS
10/11 KØBENHAVN, BETA
11/11 VORDINGBORG, STARS
12/11 KOLDING, PITSTOP
17/11 FREDERIKSHAVN, DET MUSISKE HUS
18/11 AALBORG, STUDENTERHUSET
19/11 ALBERTSLUND, FORBRÆNDINGEN
24/11 GRENÅ, PAVILLIONEN
25/11 SVENDBORG, HARDERS
26/11 ODENSE, KANSAS CITY

Skriv et svar