Nyheder

Nyt fra dubstep-vidunderbarn

Skrevet af Camilla Zuleger

James Blake er utroligt aktiv på ep-fronten. 11. december har han endnu én parat, og første smagsprøve herfra er nu sluppet ud. Lyt nærmere her.

James Blake, foto: PR

Det går hurtigt i 22-årige James Blakes karriere. Næppe har han udgivet sin debutplade, før han udgiver et nummer med folkekære Bon Iver, og nu er der så igen nyt fra dubsteppens nye wonderkid.

Den 11. december udkommer nemlig hans næste ep, Love What Happened Here.

Den første single fra den ep er allerede blevet spillet på den belgiske radiostation Radio Scorpio, og du kan høre sangen The Birth fra radioprogrammet her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar